Onze Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn zeer gemotiveerde mensen met allen een hart voor dieren. En in het bijzonder de honden. Zonder onze vrijwilligers zouden we niet kunnen bestaan dus onze dank is zeer groot.

Graag vertellen wij u meer over het helpen als pleeggezin , ook wel opvanggezin of gastgezin genoemd.

Omdat het niet altijd mogelijk of verstandig is om een hond direct te plaatsen bij een adoptiegezin, werken wij samen met onze opvanggezinnen.
Vanaf het moment dat een hond bij ons in opvang komt zorgt het opvanggezin voor begeleiding, verzorging en socialisatie.

Sommige honden die bij ons in onze opvanggezinnen komen dragen een rugzakje met zich mee en hebben een lange vermoeiende reis met veel stress achter de rug, andere honden zijn juist vanaf het eerste moment dankbaar, vrolijk en genieten volop.
Onze opvang gezinnen staan dan voor deze lieverds klaar om hen rust, tijd ,ontspanning, opvoeding en liefde te bieden….

Sylvia Wouwenberg

Silvia Wouwenberg opvanggezinnen

Ik ben Silvia en woonachtig in Almelo en ben een opvang adres voor bange hondjes die ik mag helpen om een sociaal hondje  te worden Ik doe het met veel plezier vooral als ik zie hoe ze vooruit gaan. Ik ben ik contact gekomen met deze stichting door een oproep op Facebook voor opvanggezinnen . Ik heb zelf een klein hondje en een kat en het leek me erg leuk om af en toe nog een hondje te kunnen helpen.

Inmiddels heb ik al meerdere hondjes in opvang gehad en vind het erg leuk en dankbaar om te doen. Vooral nu ik zie hoe goed ze het bij hun adoptanten doen.

Inge Rotman

Inge Rotman Opvanggezinnen

Ik heb Ramona leren kennen toen ik via een andere organisatie een maatje voor mijn ongeholpen reutje Diesel had gekregen en het na een week steeds minder goed ging. Ze kwam als hondengedragsdeskundige advies geven. Maar het beste advies was wel om hem uiteindelijk verder te laten gaan naar een beter adres. Daarna hebben we af en toe wat contact gehad en uiteindelijk heb ik najaar 2018 twee geholpen vrouwtjes welkom mogen heten in mijn huis, waarvan er eentje opvang was en na een aantal weken naar een super gouden huisje door is gegaan. Het andere vrouwtje had veel tijd en liefde nodig om ons te leren vertrouwen, maar nu is ze echt een maatje van Diesel geworden. En onderdeel geworden van ons gezin.

Ik vind het heel leuk en dankbaar om af en toe een hondje te mogen helpen.


EMAIL
FACEBOOK
FACEBOOK