Adoptiehond Maya

Lieve Dierenvrienden, Maya heeft een baasje gehad in Roemenië en werd in slechte omstandigheden buiten gehouden.😔 Toen de baasjes van Maya kwamen te overlijden kwam Maya op straat te staan met 2 liesbreuken en verbleef zij sindsdien bij onze Dierenarts Emma in de buitenopvang samen met andere honden in Roemenië. Maya is toen geopereerd in Roemenië aan beide liesbreuken en zij is alweer volledig hersteld en verblijft sinds een paar maanden in opvang in de plaats Almelo voor een kennismaking.
Maya is een actief hondje die het baasje graag wil plezieren zij gaat heel graag mee wandelen 🐾Maya is een hondje die niet niet direct in jou armen springt bij en kennismaking, maar wie haar thuis de tijd geeft krijgt een ware vriendin❤ Maya zo’n 37 cm groot en weegt zo’n 8 kilo. Haar leeftijd is geschat op zo’n 8 jaar. Maya is aangekomen met transport in Nederland op 10 April en zij verblijft sindsdien in opvang bij onze Stichting in Almelo waar zij dan te bezoeken is voor een kennismaking. Wij zoeken voor Maya een baasje die veel thuis is en haar de kans geeft om te wennen aan haar situatie met een klein tuintje, balkon omdat Maya gewend is om veel buiten te zijn en om lekker in het mandje te genieten van het zonnetje 😀 Maya kan geplaatst worden bij een rustig kindje vanaf 10 jaar. Graag delen voor Maya ❤

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Maya?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

Intake formulier adoptiehond

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Op onze Youtube-kanaal plaatsen we ook filmpjes van onze honden zodra deze er zijn.

Over : Maya

Geslacht: teefje

Leeftijd:8 jaar

Ras: Mix

Steriel: ja

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: ja

Kan Met kinderen:ja vanaf 10 jaar

Zindelijk: ja

Groote: klein

Gewicht: 8 kilo

Verblijft in: Nederland 

 
EMAIL
FACEBOOK
FACEBOOK

EMAIL
FACEBOOK
FACEBOOK