Dony en Vida ( 4 jaar)

Over Dony en Vida

 • Geslacht: Mannetje en Vrouwtje
 • Leeftijd: 4 jaar
 • Ras: Pekinees
 • Steriel: Ja
 • Kan bij Katten: Onbekend
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: Ja
 • Groote: Klein
 • Gewicht: 8 en 5 kilo

Dony en vida zijn broer en zus van 4 jaar oud. Ze hebben altijd een thuis gehad tot dat hun eigenaar overleed. Ze kwamen in een asiel tercht waar ze niet op hun plek waren. Ze zijn daar door onze opvang opgehaald zodat ze weer naar een goed huis konden uit kijken voor hun.

Dony en Vida zijn altijd samen geweest en daarom willen we ze ook erg graag samen houden. Ze zijn erg lief, knuffelen erg graag en ze zijn zo nu en dan ook nog lekker speels. Dony is een echte man en wil zijn zusje maar wat graag overal in beschermen, hij heeft hier wat duidelijkheid en leiding in nodig.

Dony en vida zijn kleine hondjes en wegen ongeveer 8 en 5 kilo. Ze zijn gevaccineerd, gechipt en steriel. Hebt u interesse in Dony en Vida of in een van onze andere honden vul dan ons aanmeldingsformulier in: https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/