Adoptiehond Izzie

Adoptiehond Izzie, een erg lief, speels en aanhankelijk hondje. Ze is teruggekomen bij de stichting omdat haar baasjes haar niet meer konden geven wat ze nodig had. Inmiddels is ze al meer dan 2 weken in een opvanggezin met drie andere hondjes en hebben ze samen dikke pret.

Adoptiehond Izzie is geboren op straat en toen ze 3 maandjes jong was is Izzie gevonden door onze dierenarts Emma, ze zag gelijk dat adotpiehond Izzie maar 1 ontwikkeld oogje had. Ze kan zich hiermee prima redden en denkt maar zo: ik knipoog naar iedereen die ik tegenkom. Izzie is nu 1.5 jaar en gesteriliseerd.

Adotpiehond Izzie zou het liefst bij een liefdevol, rustig gezin geplaatst willen worden omdat ze niet zo veel van drukte houd. Katten vind Izzie erg leuk, behalve in huis want ze blijft op de katten jagen, gewoon omdat ze dat natuurlijk erg leuk vind. Izzie kan goed met andere honden overweg, natuurlijk als ze mens of dier tegenkom laat ze wel even van zich horen, maar geef haar tijd en ruimte dan worden jullie “best friends”. In huis zou ze wel een hondenmaatje willen maar wel met één die niet met zich laat sollen. 

Met mensen spelen en pakkertje doen vind Adoptiehond Izzie erg leuk wanneer ze hun vertrouwen heeft gewonnen. Als je bij haar op visite komt dan laat ze wel even van zich horen maar geef haar even tijd om te wennen en je vertrouwen te winnen dan is het allemaal prima in orde.

Oh ja Izzie is ongeveer 40 a 45 cm groot, dus een middelmaatje. Mocht je nieuwsgierig naar haar zijn, stuur dan gerust een berichtje of bel Stichting Lonely Dog’s.

fb-share-icon