Adoptiehond Lizzy

Knappe Lizzy is samen gevonden met 2 zusjes en het broertje Kai op straat in Roemenië. Onze Dierenarts heeft alle pups in veiligheid gebracht en ze verblijven nu samen in de opvang bij haar.

Lizzy is een jonge, speelse pup en haar leeftijd is geschat op zo’n 3 a 3.5 maanden jong. Zij is vriendelijk naar mensen toe en kan goed met andere honden samen.

Zij zal zeer waarschijnlijk uitgroeien van klein tot een middel formaat. Wij laten de honden uit Roemenië ook nog eens testen op diverse ziektes dit is terug te vinden onder het kopje:

Inentingen.

Ze zijn dan volledig ingeënt en voorzien van een paspoort. Voordat Lizzy op transport gaat wordt ze nog eerst ontwormt en ontvlooit, dit is ook terug te zien in hun paspoort.

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt? Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s.

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link: Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in de Adoptiehond ? Dan kunt u gebruik maken van ons: intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang.

Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten 0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079.

Over : Lizzy.

Geslacht: Teef.

Leeftijd: 3 a 3.5 maanden jong.

Ras: Mix.

Steriel: Nee.

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: Ja.

Kan mee in de auto: Ja.

Kan Met kinderen: ?

Zindelijk: Nog niet maar dit leren ze snel, dit omdat ze buiten verblijven.

Groote: Klein tot Medium formaat als zij uitgegroeid is.

Gewicht: ?

Verblijft in: Roemenië.

fb-share-icon