Adoptiehond Abby

Abby Is een van de zusjes die samen met het moeder is gedumpt op straat in Roemenië. Onze Dierenarts heeft het hele gezin in veiligheid gebracht en ze verblijven nu in opvang bij haar. Abby is een vrolijke, speelse, jonge pup en haar leeftijd is geschat op zo’n 3 a 3.5 maanden jong. Abby is vriendelijk naar mensen toe en kan goed met andere honden samen. Abby zal uitgroeien tot een medium formaat. Het moedertje van Abby weegt zo’n 18 a 20 Kg.

Wij laten de honden uit Roemenië ook nog eens testen op diverse ziektes dit is terug te vinden onder het kopje Inentingen. Ze zijn dan volledig ingeënt en voorzien van een paspoort.

Voordat Abby op transport gaan wordt ze nog eerst ontwormt en ontvlooit, dit is ook terug te zien in hun paspoort. Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt? Klik dan op onderstaande link: Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s. En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link: Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Abby? Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten 0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079.

Over : Abby.
Geslacht: Teef.
Leeftijd: 3 a 3.5 maanden jong.
Ras: Mix.
Steriel: ?
Kan bij Katten: ?
Kan bij Honden: Ja.
Kan mee in de auto: ja.
Kan Met kinderen: ?
Zindelijk: Nog niet maar dit leren ze snel, dit omdat ze buiten verblijven.
Groote: Medium formaat als ze uitgegroeid is.
Gewicht: ?
Verblijft in: Roemenië.
 
 
 
 
Seen by Karin Westerbrink at 11:53 AM
fb-share-icon