Adoptiehond Tara

Tara is een vriendelijk, klein blijvend teefje van zo’n 37 cm hoog en zij weegt ongeveer 6 kg en haar leeftijd is geschat op zo’n 1 a 2 jaar. Tara heeft moeten afzien in haar verleden in Roemenië. Omdat ze gevonden is met sporen in haar nek van een ketting. Tara verblijft nog in opvang bij onze Dierenarts in Roemenië samen met andere honden. Uiteraard moet Tara nog het een en ander leren. Hoe het is om in een huis te wonen, nieuwe geluiden en haar omgeving leren kennen etc.

Wij laten de honden uit Roemenië ook nog eens testen op diverse ziektes dit is terug te vinden onder het kopje Inentingen. Ze zijn dan volledig ingeënt en voorzien van een paspoort. Voordat Tara op transport gaan wordt ze nog eerst ontwormt en ontvlooit, dit is ook terug te zien in hun paspoort.

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt? Klik dan op onderstaande link: Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link: Voorlichting aanschaf hond. 

Heeft u interesse in Adoptiehond Tara? Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten 0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079.

https://www.lonelydogs.nl/config/2020/11/16/intake-formulier-adoptiehond/

Over : Tara.

Geslacht: Teef.

Leeftijd: 1 a 2 jaar.

Ras: mix Steriel: ja.

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: ?

Kan mee in de auto: ja.

Kan Met kinderen: ?

Zindelijk: waarschijnlijk nog niet maar dit leren ze snel dit omdat ze buiten verblijven.

Groote: 37 cm.

Gewicht 6 kg.

Verblijft in: Roemenië.

fb-share-icon