Adoptiehond Zazu

Zazu is sinds eind februari 2021 in Nederland, door prive omstandigheden kan ze helaas niet blijven bij haar huidige baasjes en zit Zazu op dit moment in opvang. Zazu die soms Betsie wordt genoemd is een zachtaardige, lieve hond van ongeveer 1.5 jaar jong en ze kan soms wat schuchter zijn.

Zazu houd van wandelen en buiten zijn en is een jonge enthousiaste hond die beweging en uitdaging nodig heeft, bij verveling wil ze namelijk wel eens wat slopen. Zazu is zindelijk en nog niet gesteriliseerd. Zij is heel leergierig en kan nog heel veel leren. Zazu kan prima met kinderen vanaf een jaar of 7 en ze houd van knuffelen en aandacht. Als Zazu slaapt dan snurkt ze, met mannen kan Zazu niet altijd overweg omdat ze dit spannend vindt, maar als ze de tijd krijgt om te wennen met een man in huis, dan is het goed. In en om het huis is Zazu waaks.

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt? Klik dan op onderstaande link: Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link: Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Zazu? Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten 0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079.

https://www.lonelydogs.nl/config/2020/11/16/intake-formulier-adoptiehond/

Over : Zazu.

Geslacht: Teef.

Leeftijd: 1.5 Jaar.

Ras: Mix.

Steriel: Nee.

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: Ja.

Kan mee in de auto: Ja.

Kan Met kinderen: Ja vanaf 7 jaar.

. Zindelijk: Ja.

Groote: Middelmaat.

Gewicht: ?

Verblijft in: Almelo in opvang.

fb-share-icon