Adoptiehond Foxy

Foxy is een vriendelijk, Wat verlegen Teefje van zo’n 7 a 8 maanden jong en zij weegt nu zo’n 6 a 7 kg en is zo’n 37 a 40 cm hoog. Foxy zal zeker nog wat groter worden dus het mandje mag best iets groter zijn. Foxy speelt graag samen met andere honden in de opvang bij onze Dierenarts in Roemenië. Gezien haar leeftijd zal Foxy alles nog moeten leren, bijv. hoe het is om in een huis te wonen, nieuwe geluiden en haar omgeving leren kennen, aan een riempje leren lopen etc. Wij laten de honden uit Roemenië ook nog eens testen op diverse ziektes dit is terug te vinden onder het kopje Inentingen ze zijn dan volledig ingeënt en voorzien van een paspoort.

Voordat Foxy op transport gaan wordt ze nog eerst ontwormt en ontvlooit, dit is ook terug te zien in hun paspoort. Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt? Klik dan op onderstaande link: Adoptieprocedure van Stichting lonelydog’s En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:Voorlichting aanschaf hond. 

Heeft u interesse in Adoptiehond Foxy? Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten 0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079.

https://www.lonelydogs.nl/config/2020/11/16/intake-formulier-adoptiehond/

Over : Foxy
Geslacht: Teef.
Leeftijd: 7 a 8 Maanden.
Ras: Mix. 
Steriel:? Kan bij Katten: ?
Kan bij Honden: Ja.
Kan mee in de auto: Ja.
Kan Met kinderen: ?
Zindelijk: Waarschijnlijk nog niet maar dit leren ze snel dit omdat ze buiten verblijven.
Groote: 37 cm.
Gewicht: 6 a 7 Kg.
Verblijft in: Roemenië.
 
 
fb-share-icon