Adoptiehond Nanou

Adoptiehond Nanou is een teefje van 1 jaar oud geboren in december 2020 in Roemenië.  Nanou is erg lief en speels, kan goed omgaan met andere honden en kinderen zijn ook geen probleem. Katten zijn soms minder gewild maar in thuissituatie gaat het wel redelijk. Haar karakter is dat ze erg lief, enthousiast en sociaal is.

Ze wil graag aandacht en is erg energiek. Nanou hecht zich erg aan haar baasje en heeft hierdoor moeite om alleen te  zijn. Zij heeft veel energie en houd van lange wandelingen buiten om haar energie kwijt te raken.  Ze vind het heerlijk om in water te spelen. Kan goed loslopen en kent zeker de basis commando’s.  Luister goed maar is en blijft nog het gedrag van puber vertonen maar is goed te corrigeren. Is zindelijk en gesteriliseerd. Nanou heeft een baasje nodig die veel aandacht en tijd aan haar kan besteden die veel met haar naar buiten kan.  Het liefst ergens met veel groen en ruimte, ze is geen stadshondje.  Loopt graag los rond is bos of open velden. Gaat goed om met andere honden. Lopen aan de lijn is ook geen probleem.

Momenteel verblijft Nanou bij een vriend van haar baasje. Wegens omstandigheden kan het baasje niet meer voor Nanou zorgen en zijn wij genoodzaakt een passende huisje te vinden.

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Nanou?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

https://www.lonelydogs.nl/config/2020/11/16/intake-formulier-adoptiehond/

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Op onze Youtube-kanaal plaatsen we ook filmpjes van onze honden zodra deze er zijn.

Over : Nanou

Geslacht: teef

Leeftijd: 1 jaar

Ras: mix

Steriel: ?

Kan bij Katten: ja

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: ja 

Kan Met kinderen: wij zoeken een rustig huisje voor Nanou

Zindelijk: ja

Groote:  medium

Gewicht: ?

Verblijft in: Nederland

fb-share-icon