Adoptiehond Simba

Simba is heel sociaal en dol op kinderen. Het is een grote knuffelkont die het liefst tegen je aan ligt. Hij heeft een duidelijk aanwezig jachtinstinct en kan daarom niet zomaar los lopen. Hij kan met elke andere hond die we tegen komen en speelt daar ook graag mee. Katten is een ander verhaal daar wil hij alleen maar op jagen. Inmiddels heb ik dat met lopen onder controle als we er 1 treffen. Simba zal je waarschuwen met een grom als je hem laat schrikken door abrupt aanraken aan zijn achterkant. Ook heeft hij het niet op voeten die onverwacht een soort van schop beweging maken, ik denk dat hij in het verleden vaak getrapt is.

Hij mist een oog aan 1 kant maar ik heb nog niet mee gemaakt dat hij daar enige hinder van heeft. Hij kent inmiddels de commando’s wacht, nee, geef poot en af.. hij loopt heel goed aan de lange lijn en regeert onmiddellijk op correctie.

Hij heeft niet voldoende aan korte wandelingen, er zit duidelijk energie in hem. Hij speelt graag met zijn speeltjes en nodigt ook mij uit voor spelen.

Hij kan prima een paar uur alleen zijn.

Schofthoogte 45 cm

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

 

Heeft u interesse in Adoptiehond Simba?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

https://www.lonelydogs.nl/config/2020/11/16/intake-formulier-adoptiehond/

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Over Simba

Geslacht: reu

Leeftijd: in zijn paspoort staat 2018 maar we denken zelf dat hij een jaar of 2 is

Ras: Mix

Steriel: ja

Kan bij Katten: nee

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: Ja

Kan Met kinderen: ja 

Zindelijk: ja

Groote: 45cm 

Gewicht:?

Verblijft in: Nederland

fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *