Adoptiehond Mila

Bij deze de omschrijving van Mila: In haar paspoort staat als geboortedatum 7/7/2020 wat haar dus nu ruim 1 jaar en 4 maanden maakt. Mila is gechipt, geënt, gesteriliseerd en ontwormt/ontvlooit d.m.v. druppels. Mila is een Roemeens hondje, het is een teefje. Karakter omschrijving: Mila is een actieve hond die graag buiten is. Ze gaat graag naar de bossen, duinen en het strand en is gek op loslopen. Ze zoekt altijd andere honden op, speelt het liefst met andere honden. Mila eet goed, ze was in het begin wat dun en op advies van de dierenarts bieden wij de hele dag eten aan. Hier gaat ze goed op en blijf ze mooi op gewicht. Mila slaapt in een bench en daar gaat ze na de late wandeling (23 uur) in en zit ze tot de ochtend (07:30) in. Soms blaft ze als ze iets hoort, maar bijna altijd is ze stil. Mila mag bij ons op de bank en ze heeft een eigen kussen. Ze ligt ook vaak gewoon in de bench met de deur open. Mila is niet echt speels met mensen. Een balletje gooien vindt ze even leuk maar het liefst speelt ze met andere honden. Als ze een andere hond hoort ligt de focus daar. Mila is waakzaam en alert. De let altijd op vreemde dingen en reageert daarop. Mila is niet gewent aan katten. Mila kan goed met oudere kinderen, kleine kinderen vind ze spannend / interessant en daar reageert ze dan ook op. Ze “bijt” (knuifelt)  die in de handjes, blaft, springt tegen ze op en gaat hoger staan. Mila is getraind, heeft een diploma Puppy en Vervolg Cursus. Mila kan heel goed aan de lijn, blijft rechts van je. Reageer op commando’s als zit, lig, blijf, mand, bench, laag etc. Ze wil daarna wel een beloning. Mila gaat met de hondenuitlaatservice mee en gaat goed met alle andere honden. Ze durft dus in de auto en in een bench in de auto. Mila is lief maar niet aanhankelijk. Als ze contact wil dan zoekt ze je wel op. Mila is goed te lezen als in oren in de nek, nekhaar omhoog, door de poten zakken. Je kunt veel zien aan haar lichaamshouding. Mila is gezond, eet goed, regelmatige stoelgang (3 x per dag poepen) en eet alle brokken. Wij hebben geen vast merk.

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Mila?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

https://www.lonelydogs.nl/config/2020/11/16/intake-formulier-adoptiehond/

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Over Mila

Geslacht: teef

Leeftijd: 1 jaar en 4 maanden

Ras: Mix

Steriel: 

Kan bij Katten: niet gewend

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: Ja

Kan Met kinderen: ja oudere kinderen

Zindelijk: ja

Groote: Middelgroot

Gewicht:?

Verblijft in: Nederland

fb-share-icon