Fotoshoot Numai (voorheen Jack)

Vorige week heb ik (Michelle Hulshof Fotografie) een oproepje gedaan op facebook en Instagram om een Lonelydog te fotograferen die reeds is geadopteerd. Hieruit heb ik Numai en nog een ander hondje gekozen (wordt vervolgd). We hadden afgesproken in het Nijreesbos in Almelo. En het licht was prachtig, ja dan gaat mijn fotografiehart sneller kloppen hahhaha.
Ik heb Numai gezien toen hij nog zo klein was en aan kwam hier in Almelo. Hij had toen al van die mooie ogen, en moet je hem nu eens zien. Een prachtige reu met zijn knappe kop.
Wil je meer zien van mijn fotografie dan kun je mij volgen op het volgende account en website:
 
 
 
Groetjes Michelle Hulshof Fotografie
 
 
Hieronder het verhaal van Numai (voorheen Jack) geschreven door zijn baasje Sabrina Boerman
 
Woef, woef…. Lieve allemaal even een verhaaltje over mij.
Ik ben op 20-06-2020 geboren, volgens de dierenarts, in Roemenië.
Samen met mijn broer Jones, mijn naam was toen Jack, moesten we op straat zonder moeder de eerste 3 maanden van ons jonge leven overleven. Hoe we dit hebben gedaan is voor iedereen een vraagteken maar we hebben het gered. We zijn door de dierenarts gevonden en meegenomen naar een shelter en daar helemaal onderzocht, gevoed en gevaccineerd en mochten daar blijven totdat er een stichting, genaamd Lonely dogs, ons wilden laten adopteren door mensen in Nederland. Ik praat nu even verder over mezelf…. Ik werd met prachtige foto’s op hun site geplaatst en direct werd er op mij gereageerd. Deze mensen hebben contact opgenomen met stichting Lonely dog’s en er werd een thuis bezoek gepland. Deze verliep prima en ik mocht geadopteerd worden. 16 oktober 2020 ging ik samen met mijn broer en 2 andere vriendinnetjes op transport in een mooie, nette bus helemaal ingericht voor transport van honden vanuit Roemenië richting Almelo. 17 oktober 2020 kwamen we aan op de carpoolplaats te Almelo en hier vond dus de overdracht plaats. Ik mocht als laatste uit de bus, mijn vrouwtje, baasje en kids moesten allemaal huilen van blijdschap. Ik had ondertussen een mooi rood tuigje omgekregen zodat ik niet kon ontsnappen. Ik werd bij het vrouwtje in de armen gelegd en sindsdien zijn we onafscheidelijk.
Ik mocht mee naar huis, afscheid nemen van mijn broer was moeilijk maar we hebben nog contact via WhatsApp, hij woont namelijk helemaal in Limburg.
Thuis lag er natuurlijk allemaal mooi speelgoed en een heerlijke mand voor mij klaar maar ja, wat moest ik daarmee…. Dat kende ik niet!! Paar x een plasje binnen gedaan maar dat heb ik snel afgeleerd, hier heb ik een grote tuin, dus dan kon ik gauw naar buiten om te plassen of te poepen. Natuurlijk vond ik het ook heerlijk om buiten te zijn, ik wist namelijk niet beter, en graven was mijn grootste hobby. Alles wat ik vond sleepte ik mee naar mijn hol. Intussen heb ik een nieuwe naam gekregen: Numai, dit is een Roemeens woord wat “Alleen” betekend.
Ondertussen word ik natuurlijk groter en heb ik veel geleerd. Ik moest leren lopen aan de riem, ik was overal bang voor… Auto’s, fietsen, spelende kinderen, grote mensen, honden, wind, regen, veel wat achter mij gebeurde bezorgde mij veel angst. Helaas gingen de cursussen niet door, anders was het misschien wel eerder beter met mij gegaan maar het heeft even wat meer tijd nodig. Het gaat op dit moment wel aardig goed, ik ben natuurlijk ook een grote sterke reu geworden. In huis met mijn lieve mensen renden om mij heen gaat het supergoed. Wanneer iemand binnenkomt die ik niet zo goed ken, wil ik nogal waaks overkomen maar ach, als vrouwtje foei zegt dan leg ik me er wel bij neer. Ik heb in het eerste levensjaar veel mee moeten maken en veel moeten leren maar ik ben trots op mijzelf hoever ik al ben gekomen. Met al mijn lieve mensen ga ik een geweldige toekomst tegemoet en ben blij dat zij de stap hebben genomen een buitenlandse hond te adopteren… Ik zou voor geen goud meer terug willen naar de eerste 3 maanden van mijn leven, dit draag ik in mijn rugzakje mee.
Dikke knuffel van Numai 🐾
fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *