Adoptiehond Baco

Wanneer je als baasje een moeilijke beslissing moet nemen.
Baco is geboren op : 15-10-2020 hij is nu dus 8 maandjes jong
Baco, Een lieverd!, en hij wil zo graag lief gevonden worden want hij wil heel veel liefde geven.
 
Als baco denkt dat je heel misschien al tegen hem praat, dan komt tie vrolijk met ze lange staart naar je toe, joehoe hier ben ik ja hier beneden!, hij is namelijk 35 cm schofthoogte, Als het aan Baco ligt maakt dat helemaal niet uit want als het mag, springt hij zachtjes tegen je benen op en maakt zich zo lang mogelijk “zie je wel dat ik groot ben”. Baco houd ook erg veel van dentastix of soortgelijke snackjes. Geef je hem een lekker snackje zal hij eerst een mooi parade loopje voor je doen om aan te geven hoe blij hij is met zijn lekkere snack.
 
Baco is zindelijk eigenlijk al bijna direct. Als wij weggaan loopt Baco gewoon vrij rond in huis, geen Bench. Hij kan prima alleen thuis zijn, hij sloopt niks, maar het is een blijft een pup.. dus de knuffels van de 3 jonge meiden zijn wel ergggg interessant om aan te sabbelen, alleen even erin happen niet kapot maken.
 
Buiten aan de lijn met baco gaat van hot naar her, links en rechts oh links oh nee toch helemaal naar rechts. Hij vind alles reuze interessant, maar ook wel spannend. Wanneer Baco iets buiten erg spannend vind gaat hij plat op ze buik liggen, en dat kan die wel even volhouden hoor…totdat je zegt dat het goed is loopt tie weer vrolijk door.
 
Honden vindt hij ook erg leuk, hij wil altijd met ze spelen. Katten vind hij ook erg leuk hetzelfde als vogels en andere diertjes.
Kinderen, ja dat zijn zijn speeltmaatjes, hij is dolblij als de kinderen weer uit school komen, want dan is het speeltijd!. Touwtrekken, achter een tak aanrennen, tak proberen af te pakken., en weer netjes terug brengen zodat hij er weer achteraan kan rennen.
 
Baco is ook waaks. Als er een auto of iemand de oprit opkomt dan slaat hij even aan, als je zegt dat het goed is houd hij ook meteen op. Vreemde geluiden die hij niet kan plaatsen slaat hij ook bij aan. ( goed alarm).
Baco is ook erg onzeker, vooral als er nieuwe mensen over de vloer komen die hij nog niet kent. Hij gaat direct op zijn rug liggen. Na hem even geaaid te hebben is dat weer helemaal goed.
 
Baco doet alles voor een koekje, moet ik een rondje draaien?, ik doe het 4x voor je. Zitten? Geen probleem, Liggen? Ik leg zelfs mijn hoofd helemaal plat, geef nu dat koekje maar.
 
Baco luisterd ook goed naar commando’s ; Zit, ligt, af, plaats en als hij aanslaat zeggen wij altijd Klaar baco. Hij is ook erg leergierig hij leert erg snel, Wij blijven ons elke keer weer over verbazen.
Als u dit verhaal leest denkt u, maar waarom staat hij dan voor adoptie?.
Zoals u kan lezen ligt dit zeker niet aan Baco en eigenlijk ook niet aan de baasjes, gewoon vette pech.
 
De baasjes van Baco hebben altijd honden gehad, en zijn nog steeds ook erg blij met Baco, maar de jongste dochter van het gezin is erg allergisch voor Baco, waardoor er flinke en gevaarlijke ademhalingsproblemen ontstaan. De Baasjes van Baco hebben van alles geprobeerd maar helaas mag het niet baten, en zoeken ze voor baco een leuk forever mandje.
 
Want dat verdient hij zo!

Heeft u interesse in Adoptiehond Baco?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Op onze Youtube-kanaal plaatsen we ook filmpjes van onze honden zodra deze er zijn.

Over : Baco

Geslacht: reu

Leeftijd:  8 maanden

Ras: mix

Steriel: nog niet

Kan bij Katten: ja

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: dit is een aandachtspuntje

Kan Met kinderen: ja

Zindelijk: ja

Groote:  klein

Gewicht: ?

Verblijft in: Nederland

fb-share-icon