Adoptiehond Fetita

Adoptiehond Fetita is een teefje van 9 jaar oud, ontzettend lief en vriendelijk hondje wat in haar leven al veel heeft meegemaakt. Ze is door haar eigen eigenaar aangereden en niet door haar eigen eigenaar verzorgd. Gelukkig heeft iemand uit de buurt (die haar ook eten gaf) de zorg op haar genomen nadat haar opviel dat de hond niet meer in de buurt liep. Zij is gaan uitzoeken waar Fetita is gebleven, ze lag achter in een donkere schuur. Ze moet ontzettend veel pijn hebben gehad. Ze had een enorme bult (tumor) ontwikkeld op haar achterpoot. 

Het ongeluk is eind 2019 gebeurt en is pas September 2020 geopereerd, de tumor is verwijderd en ze is nu volledig opgelapt.

Fetita verblijft nu in een opvanggezin in Almelo, daar laat ze ook zien dat ze een lief en zacht karakter heeft. Fetita is nu tuinzindelijk. Ze gaat graag mee naar het park, en ze vind de eendjes erg interessant en bloeit hier helemaal van op

Fetita is zo vaak in mensen teleurgesteld dat ze zich niet makkelijk hecht aan mensen. Het vertrouwen moet dus stap voor stap opgebouwd worden. Echter is ze niet bang maar wel schuw.

In Roemenie bleek ze goed te zijn in ontsnappen echter is dit hier nog niet gezien. Maar een goed afgesloten tuin is hier echt op zijn plaats (dit vragen wij overigens bij elke hond)
Ze is geënt gechipt en voorzien van paspoort

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Fetita?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Op onze Youtube-kanaal plaatsen we ook filmpjes van onze honden zodra deze er zijn.

Over : Fetita

Geslacht: teefje

Leeftijd:  9 jaar

Ras: mix

Steriel: ja

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: ja

Kan Met kinderen:?

Zindelijk: Tuinzindelijk

Groote: Medium

Gewicht: 20-23 kg

Verblijft in: Nederland ( Almelo)

fb-share-icon