Adoptiehond Abbey

Adoptiehond Abbey is samen met haar puppy’s gevonden in een tuin bij een verlaten huis. Abbey zal voordat ze naar Nederland komt worden gesteriliseerd. Abbey is 3 a 4 jaar oud en kan met andere honden en kinderen zijn ook geen probleem. Abbey is wel een beetje verlegen heeft iets meer tijd nodig om aan iemand te wennen.

Wij laten de honden uit Roemenië ook nog eens testen op diverse ziektes dit is terug te vinden onder het kopje Inentingen. Abbey verblijft nu nog in Roemenië, en mag wanneer ze is gereserveerd naar Nederland komen. Ze is dan volledig ingeënt en voorzien van een paspoort.

Voordat Abbey op transport gaat wordt ze nog eerst ontwormt en ontvlooit, dit is ook terug te zien in haar paspoort.

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Abbey?

Dan kunt u gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledig ingevulde intakeformulieren krijgen voorrang. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met Ramona Stoeten  0618877897 of Saskia Klaassen 0620873079

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Op onze Youtube-kanaal plaatsen we ook filmpjes van onze honden zodra deze er zijn.

Over : Abbey

Geslacht: teefje

Leeftijd: 3 a 4 jaar 

Ras: mix

Steriel: ja

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: ja

Kan mee in de auto: ja

Kan Met kinderen: Ja

Zindelijk: ?

Groote: klein

Gewicht: ?

Verblijft in: Roemenië

fb-share-icon