Adoptiehond Inoa

Adoptiehond Inoa is een teef van 1,5 a 2 jaar oud. Ze heeft maanden geleefd bij de vuilnisbelt, daar heeft ze geprobeerd te overleven. Emma onze dierenarts in Roemenië heeft haar mee kunnen nemen naar de shelter. Emma geeft aan dat ze eerst heel erg verlegen kan zijn, maar is ontzettend lief. Gun jij deze lieverd een gouden mandje? Neem dan contact met ons op.

Ondertussen is Inoa al een aantal weken bij ons in een opvanggezin met meerdere honden. Ze is ontzettend lief en mag graag bij je liggen wanneer ze je goed kent. Ze kijkt de kat uit de boom en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. En is dat vertrouwen er eenmaal dan is ze erg aanhankelijk lief echt een hondje met een gouden karakter. Ze is tuinzindelijk, Inoa moet het buiten leren wandelen leren. Ze gaat al af en toe naar het park aan een lange lijn. (geen flexilijn!) En stap voor stap komt dit helemaal goed, wij zoeken iemand die met haar de wereld gaat ontdekken. Ze trekt totaal niet aan de riem en blijft bij je lopen, maar spanning op de riem komt dwingend over op haar en daar wordt ze onzeker van. Onzekerheid bij Inoa uit zich in onderdanigheid.

Inoa verblijft in een opvanggezin in Nederland

Bent u nieuwsgierig hoe de adoptie procedure verloopt?

Klik dan op onderstaande link:

Adoptieprocedure van Stichting Lonelydog’s

En wilt u meer weten over de aanschaf van de hond? En wat hier bij komt kijken. Klik dan op onderstaande link:

Voorlichting aanschaf hond.

Heeft u interesse in Adoptiehond Inoa.

Neem dan contact op met Ramona Stoeten  0618877897.

En u kunt gebruik maken van ons intakeformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zijn tevens te vinden op Facebook en Instagram

Op onze Youtube-kanaal plaatsen we ook filmpjes van onze honden zodra deze er zijn.

Over : Inoa

Geslacht: Teef

Leeftijd: 1,5 a 2 jaar

Ras: Mix 

Steriel: Ja

Kan bij Katten: ?

Kan bij Honden: Ja

Kan mee in de auto: Ja

Kan Met kinderen: Ja vanaf 8

Zindelijk: tuinzindelijk

Groote: 45-50 cm

Gewicht: 15-17 kg

Verblijft in: Nederland

fb-share-icon