Transport 31 oktober

Gisteren was er weer een transport van 6 honden, 3 werden gelijk geadopteerd, de andere 3 zitten bij ons in opvang.
Noa een teefje van 7 maanden die helaas 1 pootje moet missen gaat bij haar lieve baasjes in België wonen. Gelijk een klik en Noa genoot van alle aandacht en knuffels.
Luxy van 1 a 2 jaar oud, was erg bang en de indrukken waren iets teveel voor haar, Luxy was daardoor wat afstandelijk maar gisteravond laat kregen wij een appje dat ze toenadering had gezocht. Luxy heeft gewoon wat meer tijd nodig om te wennen. Luxy blijft in Nederland.
Toen mocht onze Toundra uit de Bus komen. Toundra is een teefje van 8 jaar oud, een grote vriendelijke reus die mag verhuizen naar Frankrijk. Helaas kon haar baasje haar niet ophalen ivm de lockdown daar. Dus Toundra verblijft eerst even in Nederland bij familie.
Naast deze 3 toppertjes wachten Maggy Inoa en Nikki nog op een gouden mandje.
fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *