Django 2 maand ( in Bosnië)

 • Geslacht: reutje
 • Leeftijd: 2 maanden
 • Ras: Mix
 • Steriel: Nee, te jong
 • Kan bij Katten: Ja
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: nog niet
 • Groote: middel
 • Gewicht: 2,5 kg

Over Django

Django is voor de deur van onze collega’s gezet in een doos met zijn andere broertjes en zusjes zonder moeder. Hij is ontzettend lief en best een stoere pup. Hij is op zoek naar een fijn huisje waar hij voor altijd mag blijven.

Hij verblijft op dit moment nog met broertjes en zusjes in Bosnië maar kan in januari mee komen naar Nederland. Django word gevaccineerd en gechipt .

Heeft u interesse in Django of een van onze andere honden? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier https://www.lonelydogs.nl/config/adoptie/adoptie-procedure/ of bel naar Ramona Stoeten (oprichtster van de Stichting) 0618877897.

fb-share-icon