Kerstmarkt in Almelo 11 December

Kerstmarkt Almelo

Morgen 11 december staan we met onze stand op de kerstmarkt in Almelo. Hier kun je informatie inwinnen als het gaat om het adopteren van een hondje, maar ook eventueel opvanggezin worden.

Verder gaan wij onze eigen producten verkopen zoals mandjes poepzak houdertjes en leuke bandana’s. Ook hebben we nog iets leuks voor de kerst, een leuk potje waar hondensnoepjes in kunnen met kerstdecoratie. De opbrengst gaat geheel naar Stichting Lonelydog’s, om zo nog meer honden in nood te kunnen helpen.

Dus ben je toevallig in de buurt van Almelo morgen kom dan even gezellig bij ons langs. De kerstmarkt vindt plaats van 16.00 tot 20.30 uur aan Ledeboerslaan 3 te Almelo. Er zijn kraampjes met eigen gemaakte kransen, bloemstukken, houten kerstbomen, oliebollen, wafels, soep en nog veel meer andere producten. Bezoekers kunnen ook op de foto gaan met de kerstman op de arrenslee.

Tot ziens Groetjes Team Lonelydog’s

fb-share-icon