Vida teef 4 jaar

Over Vida

 • Geslacht: teefje
 • Leeftijd: 4 jaar
 • Ras: Pekinees
 • Steriel: Ja
 • Kan bij Katten: Onbekend
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: Ja
 • Groote: Klein
 • Gewicht: 5 Kg

Vida is een klein vrolijk meisje van 4 jaar en is erg gek op aandacht. Ze is een echte vrijkous. Vida zou prima in een rustig gezin of ouder echtpaar kunnen passen en is open in haar doen en laten. Ze is een echte clown af en toe,die op ieder zijn gezicht een lach tovert.

Vida was samen met haar broer Dony naar het asiel gebracht omdat hun baasje was overleden. De reden dat we ze nu toch uit elkaar halen is omdat we erachter zijn gekomen dat ze zich alleen veel prettiger voelen. Bij elkaar hadden ze vaak ruzie over en weer en Dony hield graag de touwtjes in handen. Nu ze apart zijn in opvang gaat het stukken beter met ze qua gedrag.

Vida verblijft op dit moment in opvang in Hengelo Ov en is daar te bewonderen. Ze is gesteriliseerd geënt en gechipt en voorzien van een paspoort.

Voor video’s kunt u kijken bij Dony zijn profiel.

Heeft u interesse voor Vida of een van onze andere honden neem dan gerust contact op via ons  contactformulierhttps://www.lonelydogs.nl/config/adoptie/adoptie-procedure/ of bel naar Ramona Stoeten (oprichtster van de Stichting) 0618877897.

fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *