Mila (2 jaar)

Over Mila

 • Geslacht: Vrouwtje
 • Leeftijd: 2 jaar
 • Ras: mix
 • Steriel: Ja
 • Kan bij Katten: Ja
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: Ja
 • Groote: Klein
 • Gewicht: 8 kilo

Mila een jonge dame van 2 jaar oud, ze erg lief maar in het begin wat verlegen. Als ze je beter leert kennen komt ze heerlijk bij je knuffelen. Mila kan goed met katten overweg, andere honden vind ze in het begin erg spannend, dit komt omdat ze wat onzeker is. Als ze de andere hond beter kent heeft ze hier minder problemen mee.

Mila is op straat gevonden in bosnië, ze zal daar ongetwijfeld veel hebben mee gemaakt. Ze is nu klaar voor haar gouden mandje.

Mila is een klein hondje van ongeveer 8 kilo. Ze is steriel, gevaccineerd en gechipt. Hebt u interesse in Mila of in een van onze andere honden vul dan ons aanmeldingsformulier in: https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/

fb-share-icon