Ken reu 2 jaar

Over ken

 • Geslacht: Mannetje
 • Leeftijd: 2 jaar
 • Ras: mix
 • Steriel: Ja
 • Kan bij Katten: Ja
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: Ja
 • Groote: Klein
 • Gewicht: 8 kilo

Ken een bijzonder hondje van nu 2 jaar. Hij is vriendelijk en knuffelt heel erg graag. Andere honden en katten zijn geen probleem, hij vind dit alleen maar gezellig. Ken zou erg goed in een gezin passen.

Ken is gevonden op straat, hij was nog geen jaar oud en helaas toen al blind. Wat er met hem is gebeurd op straat is onbekend, helaas is het ook niet bekend of hij zo is geboren of later blind is geworden. Ondanks dat hij blind is kan hij zich wel erg goed redden.

Ken is een kleine hond en weegt nu ongeveer 8 kilo. Hij is gevaccineerd, gechipt en steriel. Hebt u interesse in Ken of in een van onze andere honden vul dan ons aanmeldingsformulier in: https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/

fb-share-icon