Dony 4 jaar in Nederland

Over Dony

 • Geslacht: Mannetje
 • Leeftijd: 4 jaar
 • Ras: Pekinees
 • Steriel: Ja
 • Kan bij Katten: Onbekend
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: Ja
 • Groote: Klein
 • Gewicht: 8 Kg

Dony is een leuke open ziel met een gevoelig karakter. Dony is een hondje waar we een rustig huisje voor zoeken. Dony is samen met zijn zusje Vida naar het asiel gebracht omdat hun baasje was overleden. Ze zijn altijd samen geweest, maar nu in onze opvang in Nederland blijkt, dat ze alleen veel beter af zijn en elkaar niet meer terroriseren. Dony bloeit helemaal open en is niet meer zo gefixeerd op zijn zusje en Vida ontwikkeld haar eigen karakter veel meer.

Dony plaatsen we het lieftst in een rustig huisje gezien hij erg prikkelgevoelig is. Dus een druk gezin is niet gewenst. Hij is een echte knuffelkont en wil graag alles goed doen voor zijn baasje. Het is een echte schoothond die wel graag zijn wandelingetje wil maken.

Dony is een kruising pekinees en dus klein. Hij is zo’n 8 kilo. Hij is gevaccineerd, gechipt en steriel. Hebt u interesse in Dony of in een van onze andere honden vul dan ons aanmeldingsformulier in: https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/

fb-share-icon