Enya (1,5 jaar)Gereserveerd

Over Enya

 • Geslacht: Vrouwtje
 • Leeftijd: 1,5 jaar
 • Ras: Pincher mix
 • Steriel: Ja
 • Kan bij Katten: Onbekend
 • Kan bij Honden: Ja
 • Kan mee in de auto: Ja
 • Kan Met kinderen: Ja
 • Zindelijk: Ja
 • Groote: Klein
 • Gewicht: 8 kilo

Enya een lieve pincher mix van 1,5 jaar oud. Ze is rustig van zichzelf en houd van knuffelen en spelen. Enya kan goed met honden overweg in huis, buiten is ze nog iets onzeker bij honden. Ze moet nog veel leren zoals elk andere jonge hond. Enya kan een goede gezinshond zijn.

Enya is op straat gevonden door lieve mensen en is naar het asiel gebracht in kroatië. Hoelang Enya op straat heeft moeten leven is ons niet bekend, we zijn wel erg blij met de lieve mensen in kroatië die haar op tijd hebben gevonden. In het asiel van kroatië zitten ruim 500 honden te wachten op hun eigen huisje.

Enya is een kleine hond en weegt nu ongeveer 8 kilo. Ze is gevaccineerd, gechipt en steriel. Hebt u interesse in Enya of in een van onze andere honden vul dan ons aanmeldingsformulier in: https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/