Thierry en Tygo

Thierry en Tygo zijn onze 2 chihuahua pups die we 10 juli op mochten halen. Ze komen uit de broodfok en zijn 7 maanden jong en broertjes van elkaar. Bij ons in de opvanggezinnen kunnen ze leren en vooral heel veel liefde ontvangen. Beide zijn ze nog heel erg bang voor mensen en doordat ze uit broodfok komen kennen ze nog helemaal niets.

Andere dieren hebben ze wel gelijk vertrouwen in en lopen dan ook rustig mee met de roedel in hun eigen opvanggezin. Thierry en Tygo hebben nog veel tijd nodig voor ze geadopteerd kunnen worden, ze leren eerst hoe het leven in een gezin eruit ziet en dat mensen niet altijd kwaad wil doen

Als ze klaar zijn voor adoptie komen ze onder onze adoptie honden te staan, ze zijn al wel volledig geënt en worden wanneer dit kan gecastreerd.

fb-share-icon