Tayo (1 jaar)

Over Tayo

Tayo een jonge man van 1 jaar, is samen met zijn moeder, zusje en broertje gevonden. Hij is een echte knuffelaar en heel aanhankelijk waar jij bent is hij ook. het liefst ligt hij de hele dag lekker bij je op de bank. Tayo kan goed met andere dieren overweg, spelen op zijn tijd is dan ook erg leuk. Kinderen vind tayo ook heel erg gezellig hij zou dan ook goed in een gezin passen. Tayo is af en toe wat onzeker in nieuwe situaties maar door veel met hem te doen en te laten zien dat het leuk is vind hij het niet meer erg. Tayo is zindelijk en is klaar om naar zijn gouden mandje te gaan. Hij is ongeveer een middelgrote hond van 40 cm hoog.

Tayo, Rolfi (broertje) en Ami (zusje) van 1 jaar hebben een tijd lang in het grootste asiel van kroatië gezeten. Dit asiel heeft een omvang van meer dan 500 honden. Door hun grootte omvang en de vele honden die daar binnen komen proberen wij hun ook te helpen met het adopteren van honden. Tayo zit nu in een opvang gezin in Nederland te wachten op zijn gouden mandje.

Tayo is steriel, gechipt en heeft alle entingen gehad inclusief een paspoort. Hebt u belangstelling voor Tayo of wilt u meer informatie, vul dan ons aanmeldingsformulier in: https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/