Promotiestand

Zaterdag 25 mei hebben we in samenwerking met de Welkoop Rijssen en gedragscentrum Hondbaas in balans, voor het eerst met onze promotiestand gestaan.

Met deze kraam zullen we veelal in Overijssel op evenementen staan om ons doel kenbaar te maken en inkomsten te generen. We vragen in ruil voor onze zelfgemaakte artikelen, een donatie. We hopen er natuurlijk op dat we hiermee succes gaan behalen en kijken al uit naar de volgende keer.

Het was een erg gezellige dag met veel honden en hondeneigenaren die voor De Dag van de Hond (georganiseerd door de Welkoop Rijssen) kwamen.

Het leukste voor ons was dat we Baboeska nog even gezien hebben. Zij is vorig jaar augustus door ons uit Roemenië gehaald en geplaatst bij de liefste baasjes die ze zich kan wensen. Baboeska was toen geschat op ongeveer 8 jaar en was aangereden geweest. In Roemenië zou ze geen toekomst gehad hebben vandaar dat wij haar gehaald en geplaatst hebben.

Onze promotiestand met onze eigengemaakte artikelen.
Promotiestand
Baboeska (voorheen Blossom) ons rescue hondje uit Roemenië.
Baboeska
fb-share-icon