Remy (3 jaar)

Over remy

Remy is 3 jaar en gevonden op straat in Curaçao. Hij is was aangereden en zat onder de wonden. Ook had hij schurftmijt en was overal kaal. Remy is opgehaald door familie van ons die hem ook maanden in opvang hebben gehad. Helaas moesten ze door omstandigheden Remy naar het asiel brengen voor zijn eigen veiligheid. Gelukkig hebben we Remy sinds 9 juli op mogen halen van Schiphol en verblijft hij nu in een opvanggezin in Nederland.

Remy heeft een heel lief en aanhankelijk karakter. Honden en kinderen zijn geen probleem, hij houdt van spelen en heel veel knuffelen. Hij zou dan ook een ideaal gezinshond zijn. Remy is erg leergierig en is erg op zijn baasje gericht. Remy luistere goed, en loopt netjes mee aan de riem.

Helaas kwamen wij er in Nederland er achter dat remy wat mank liep, we zijn hier druk mee bezig met een dierenarts dit in orde te krijgen. Mogelijk moet remy geopereerd worden. Remy kan zeker gereserveerd worden want als zijn herstel goed verloopt mag hij direct naar zijn gouden mandje.

Remy is gecastreerd, volledig geënt en voorzien van een paspoort en chip. Hij is het formaat van een golden retriever en ongeveer 23 kilo. Heeft u interesse in Remy of heeft u nog vragen neem dan contact met ons op en we zullen u zo spoedig mogelijk bellen of mailen. https://www.lonelydogs.nl/adoptie/adoptie-procedure/