Stichting Lonely Dog’s is een feit

Vanaf 9 mei jongstleden zijn we officieel Stichting Lonely Dog’s en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.


Het nieuwe bestuur van Stichting Lonely Dog`s

Na jarenlang hard werken is onze droom is uitgekomen !


Achter de schermen zijn we nog hard aan het werk om deze website in te vullen, diverse vergunningen aan te vragen en een bankrekeningnummer te openen. Maar we zijn blij dat we eindelijk van start kunnen.

Stichting Lonely Dog`s is een non profit organisatie en heeft de focus op het redden van honden uit binnen en buitenland. Dit zullen voornamelijk oudere honden en honden met een handicap zijn. Natuurlijk gunnen we de jongere honden ook hun eigen plek, dus daarom bieden we deze hier ook aan ter adoptie, maar in verhouding zullen dit er minder zijn. Door de samenwerking met verschillende asielen in Europa zijn wij in staat om heel veel honden een gouden mand te bieden. Ook binnen Nederland werken we met veel organisaties samen. Door ons grote netwerk zijn we samen sterk en kunnen we veel meer bereiken.

Bij ons staat het belang van de honden voorop en ze zullen dan ook net zo lang in onze opvang verblijven tot zij eraan toe zijn te verhuizen. We hebben daardoor een uitgebreid beeld van karakter en gedrag, waardoor we de beste match kunnen maken tussen adoptant en hond.Uiteraard rekenen wij ook op uw hulp om zoveel mogelijk hondjes in nood te kunnen redden. Wij zullen daar verschillende mogelijkheden voor bieden, denk daarbij aan sponsoring, gezinsopvang of doneren.
Binnenkort kunt u hier alle informatie vinden, waarmee u ons zou kunnen helpen.

We hopen uiteraard op uw steun in de toekomst.

fb-share-icon